Огласна табла

Нина Бркић – понос школе!

Нина Бркић – понос школе!

Нина Бркић, ученица шестог разреда наше школе, освојила је 2. место на Општинском такмичењу из српског језика и књижевности и 1. место на Окружном такмичењу.

Крос РТС-а

Крос РТС-а

Крос РТС-а основан је пре 34 године. 17 година је одржаван као једнодневно међународно такмичење у Сремској Митровици, а данас је израстао у целогодишњу спортску и образовно-уметничку манифестацију.

Поносни на наше Димитријевиће!

Поносни на наше Димитријевиће!

Игњат Димитријевић, матурант наше школе, положио је пријемни испит за специјализован смер у Шабачкој гимназији, аудио- визуелни смер, као 11. на листи и тиме показао још једном како се труд, рад и знање исплати. Свој успех је остварио уз стручну помоћ наставника Драгана Шеву.

Ускрс у нашој школи!

Ускрс у нашој школи!

Ученици наше школе изразили су своју креативност на часовима верске наставе украшавајући ускршња јаја и славећи долазак најрадоснијег хришћанског празника Ускрса.

Поносни на наше спортисте!

Поносни на наше спортисте!

Посебно смо привилеговани успехом наших спортиста на општинским и окружним такмичењима предвођени наставницима Сашом Мартићем и Владимиром Стевановићем. Похвала за...

Дан школе

Дан школе

16. априла је прослављен Дан школе. Ученици свих одељења су увеличали ово славље приредбама, рецитацијама и фолклорским играма уз менторство...