Дан школе

Дан школе

16. априла је прослављен Дан школе. Ученици свих одељења су увеличали ово славље приредбама, рецитацијама и фолклорским играма уз менторство наставница српског језика Марије Васић и Мирјане Милетић.
Посебно су истакнути и похваљени ученици који су освојили значајна места на одржаним општинским и окружним такмичењем и тиме допринели угледу наше школе.

Похвала за екипу девојчица 8. разреда наше школе: Александру Перишић, Теодору Стајчић, Ивану Савић, Јовану Јевтић, Јану Гемовић, Сару Васиљевић, Леонтину Виторовић, Васиљку Мијаиловић за освојено 2. место на Општинском такмичењу у одбојци.
Похвала за екипу девојчица наше школе: Анђелу Крстић (VII), Теодору Стајчић (VIII), Јовану Јевтић (VIII), Јану Гемовић (VIII), Сару Васиљевић (VIII), Леонтину Виторовић (VIII), Васиљку Мијаиловић (VIII) за освојено 1. место на Општинском и 3. место на Окружном такмичењу у кошарци.
Похвала за екипу девојчица наше школе: Александру Перишић (VIII), Сару Васиљевић (VIII), Теодору Стајчић (VIII), Јовану Јевтић (VIII), Ивану Савић (VIII), Леонтину Виторовић (VIII), Анђелу Крстић (VII), Нину Фирауновић (VII), Сару Фирауновић (VI), Анђелину Недељковић (VI), Андреу Јеремић (VI) за освојено 1. место на Општинском такмичењу у фудбалу.
Похвала за екипу дечака наше школе: Милоша Бркића (VIII), Уроша Заблаћанског (VIII), Младена Стевановића (VIII), Вељка Илинчића (VIII), Луку Костадиновића (VIII) за освојено 2. место на Општинском такмичењу у фудбалу.
Похвала за ученицу трећег разреда Нину Исаковић за освојену 1. награду на Општинском такмичењу из математике.
Похвала за ученика трећег разреда Виктора Васића за освојену 3. награду на Општинском такмичењу из математике.
Похвала за ученика четвртог разреда Андреја Ђорђевића за учешће на Општинском такмичењу из математике и остварен резултат – 3. награда.
Похвала (две дипломе) за ученицу шестог разреда Нину Бркић за освојено 2. место на Општинском такмичењу из српског језика и књижевности и 1. место на Окружном такмичењу.
Похвала (две дипломе) за ученицу шестог разреда Нину Бркић за освојено 3. место на Општинском такмичењу из биологије и 2. место на Окружном такмичењу из биологије.
Похвала за ученицу шестог разреда Нину Бркић за учешће на Општинском такмичењу из физике и остварен резултат – 3. место.
Похвала за ученика седмог разреда Андреја Миловановића за освојено 1. место на Општинском такмичењу из хемије.
Похвала за ученицу седмог разреда Андреу Шакотић за учешће на Општинском такмичењу из хемије и остварен резултат – 3. место.
Похвала за ученика осмог разреда Игњата Димитријевића за освојено 1. место на Општинском такмичењу из историје.
Похвала за ученика осмог разреда Марка Перишића за освојено 2. место на Општинском такмичењу из историје.
Похвала за екипу девојчица наше школе: Анђелу Р. Крстић, Александру Перишић, Теодору Стајчић, Јовану Јевтић, Јану Гемовић, Сару Васиљевић, Леонтину Виторовић за освојено 1. место на Општинском такмичењу у рукомету.
Похвала за екипу дечака наше школе: Милоша Бркића, Уроша Заблаћанског, Младена Стевановића, Срђана Срдановића, Душана Граовца, Вељка Илинчића, Вељка Сарића и Зорана Пајића за освојено 3. место на Општинском такмичењу у рукомету.